Karta


Den fiberkarta vi har haft liggande på hemsidan tills nu har utgått ifrån den planerade sträckningen. Under grävningen gjorde grävfirman en GPS-inmätning av vad man grävt. Kartan som nås via länken nedan visar kartan utifrån denna inmätning. Kartan kan ge en uppskattning om vart ledningarna ligger men skall inte ses som en absolut sanning då nogrannheten kan skifta vid sämre satelitmottagning. Vid grävarbeten som kan påverka SV-Fibers eller annan ledningsägares ledningar ombeds ni kontakta www.ledningskollen.se. Vill ni ha utsättning av SV-Fibers ledningar ber vi er kontakta styrelsen på svfiber@gmail.com.

Notera dock att ledningarna från tomtgräns in till respektive hus inte finns med då denna grävning sköttes av medlemmen själv.

Karta till fiberdragning

För att se fiberdragningen klicka i rutan Fibernätverk

Annonser

2 kommentarer till Karta

 1. Gunnar Hoas skriver:

  Hej
  Gunnar Hoas här, Ammor 1:25
  Lite nyfiken på hur ni tänkt er lösningen för dragningen norrut väg 140 från infarten till Bibos? Var ska vägen korsas till fastigheterna Kronholmen 2.7, Ammor 1:25 och Rovalds tomt 1:2.
  Gunnar Hoas
  gunnar.hoas@hotmail.com

  • svfiber skriver:

   Planen är att vi skall gå under väg 140 strax söder om infarten till bibos 2:4 för att nå de tre fastigheter du nämner. Detta bygger på att vi får tillåtelse av markägare och trafikverket mfl att göra den dragning vi har tänkt oss.

   För att få full koll på den tänkta ledningsdragningen rekommenderar jag att du kommer till fibercaféet på Hotel Stelor på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s